bootstrap responsive templates

RESTAURANT

Dream Eat is hét gastronomische evenement dat georganiseerd wordt te midden van Dream Cars Palace op de Brussels Motor Show 2020.

De beroemde sterrenchef-kok Yves Mattagne en zijn team van restaurant Sea Grill** staan van 9 tot 19 januari aan het hoofd van deze nieuwe locatie.

U kan kiezen voor de menu formule of a la carte. Het 3-gangen menu, bereid door Yves Mattagne in eigen persoon, bestaat uit drie voorgerechten en drie hoofdgerechten naar keuze en is elke dag beschikbaar.
  
Om de beleving in stijl te vervolledigen, creëerde de onovertrefbare Belgische chocolatier Pierre Marcolini een keuze tussen twee desserts.

Dit sterrenrestaurant met een uitmuntende en kwalitatieve service zal een onvergetelijke indruk nalaten op alle gepassioneerden en liefhebbers van gastronomie en auto’s.

Gezien het aantal plaatsen beperkt zijn, wordt de reservatie van een tafel sterk aanbevolen. Dit is enkel mogelijk via onderstaande platform.


 “Smakelijk én toegankelijk. Deze lunch is perfect aangepast aan de hedendaagse professionele vereisten, maar doet in geen geval afbreuk aan de eisen op het vlak van kwaliteit."

MENU

3 gangenmenu / € 62

Sint-Jakobsnoten
Kimchi kool / Doyennée peer / parmezaan / combava
***
Ei
Crème van eekhoorntjesbrood / geraspte truffel / toast met gerookte foie gras
***
Hamachi
Gefermenteerde watermeloen / miso / avocado / yuzu
_______________

Zeebaars
Witte parel maki / hazelnootboter mousseline / Romanesco / gerookte prei / ratte
***
Eend uit Challans
Plum saus / wortel / pompoen / passievrucht / noga
***
Parelhoen
Gekonfijt witloof / ratte aardappel en foie gras boter / noot / ‘terre végétale’
_______________

Bij elk geslaagd etentje hoort een zoete afsluiter.
Laat u verleiden door de creaties van Pierre Marcolini:

Divine orient
Koffie-ijs met kardemom / krokante pistache / lichte hazelnootroom uit Piemonte
schuim van gerookte chocolade uit Baracoa / kriekenmoes

Delvaux
Sabayon van melkchocolade / frambozenmoes / luchtig chocoladekoekje
krokante rauwe cacao / verse frambozen / chocoladeschijf


* accords mets et vins € 20 incl. btw

Voorgerechten à la carte 25€
Hoofdgerechten à la carte 35€
Nagerechten à la carte 15€


"Elk recept is een reis naar de ongelooflijke rijkdom van aroma’s en smaken. Gaandeweg krijgt het keukengeheim vorm en kleur. Een prachtige combinatie van de invloeden van onze eclectische en multiculturele wereld."


"De wijn bevordert de eetlust en geeft smaak aan de gerechten.
Hij heeft een positieve invloed op gesprekken, op de sfeer, en kan een eenvoudige maaltijd omtoveren tot een onvergetelijk moment."


“Gastronomie is de kunst om voeding te gebruiken om geluk te creëren.”

OVER HET PROJECT

Het autosalon Dream Cars is ontstaan in 2011 als een tijdelijke show en is al snel een must geworden van de Brussels Motor Show.

Dream Cars verenigt de ‘crème de la crème’ van de meest prestigieuze autoproducties. Stuk voor stuk parels voor het oog die zich onderscheiden door een speciale lijn, een hoog technologisch niveau of een andere bijzonderheid. Echte iconen van de ‘automobielpassie’. Naast de vaste en wereldbekende exposanten van het Dream Cars Salon kunnen de bezoekers dit jaar ook de exclusieve realisaties ontdekken van enkele gepassioneerde ambachtslui.

Deze 6de editie van de tentoonstelling Dream Cars wordt zoals gewoonlijk thematisch aangekleed. Naast de thema’s “Franse tuinen” (2015), “Winter Chic” (2017) en “Magic City Light” (2019), is het deze keer een lentedecoratie die de installaties in Paleis 1 in een sublieme sfeer hult. Het thema werd niet toevallig gekozen. De lente staat namelijk synoniem voor de heropleving van de natuur na de harde winter, te vergelijken met de heropleving van de automobielsector vandaag, en deze van de luxewagens in het bijzonder.

Editie 2017 / Editie 2019

Addres 

Dream Cars – Restaurant Dream Eat
Brussels Expo - Paleis 1
Belgiëplein 1
1020 Brussel


Contacts

Email: info@dream-eat.be 
Téléphone: +32 (0) 808 85 87

Openingsuren

09/01 tot 19/01
van 11:45 tot 16:00 uur

En uitzonderlijk s’avonds tijdens
09, 10, 13 en 17 januari
van 18.00 tot 22.00 uur